Jest z nami ponad 12000 zadowolonych pacjentów

Polityka prywatności

 

1. Szanując Twoje prawa oraz respektując ustawę o ochronie danych osobowych

zobowiązujemy się do zachowania bezpieczeństwa i poufności pozyskanych danych

osobowych. Wszyscy pracownicy gabinetu zostali odpowiednio przeszkoleni w zakresie

przetwarzania danych osobowych.

 

2. Administratorem Danych Osobowych jest: Gabinet Stomatologiczny Kordent.

 

3. W naszym gabinecie oraz za pośrednictwem niniejszej strony zbieramy następujące dane osobowe:

- Imię i nazwisko

- Adres zamieszkania

- Nr telefonu – Powiadamiamy sms-em o wizycie. Czasami też dzwonimy w

celu potwierdzenia kolejnych wizyt, lub w celu poinformowania o zaistniałych zmianach.

- Adres email – poprzez email kontaktujemy się z Tobą i powiadamiamy o nowościach i promocjach.

- Adres – informacje wynikające z ogólnych zasad połączeń realizowanych w Internecie

takie jak adres IP (oraz inne informacje zawarte w logach systemowych)

wykorzystywane są przez administratora serwera w celach technicznych. Adresy IP

mogą też być wykorzystywane w celach statystycznych – do zbierania ogólnych

informacji demograficznych (np. o regionie, z którego następuje połączenie).

- Cookies – nasza strona internetowa wykorzystuje technologię Cookies w celu dostosowania serwisu do Twoich indywidualnych potrzeb. Możesz zgodzić się na to, aby wpisane przez

Ciebie dane zostały zapamiętane i byś mógł bez powtórnego wpisywania korzystać z nich przy następnych odwiedzinach na stronach naszego gabinetu. Właściciele

innych witryn nie będą mieli dostępu do tych danych. Jeżeli nie zgadzasz się na personalizowanie serwisu, proponujemy wyłączenie obsługi cookies w opcjach przeglądarki internetowej.

 

4. Żadnych danych nie udostępniamy osobom trzecim. Nie przechowujemy również danych poufnych jak numery Twoich kart kredytowych czy danych dostępu do Twojego konta bankowego.

 

5. Znak towarowy GABINET STOMATOLOGICZNY KORDENT jest chroniony prawem ochronnym udzielonym przez Urząd Patentowy RP.

 

6. Gabinet nie odpowiada za błędne lub nieprawidłowe funkcjonowanie serwisu. Korzystanie z serwisu odbywa się na własne ryzyko Użytkownika.

 

7. Gabinet nie ponosi odpowiedzialności z tytułu naruszenia przez użytkowników praw osób trzecich poprzez korzystanie z serwisu, w tym w szczególności poprzez naruszenie praw osobistych lub praw autorskich osób trzecich.

 

8. Zgodnie z postanowieniami ustawy o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 roku, Dz. U. nr 133 poz. 883 z późn. zm. masz prawo poprawiania, uzupełniania, uaktualnienia, sprostowania oraz żądania usunięcia swoich danych osobowych.

/Doświadczenie
Jestem właścicielem klinik Kordent. Nazywam się Marciniak, Jarek Marciniak. Swoją samodzielną pracę kliniczną z pacjentami rozpocząłem w 1994 od pracy na Akademii Medycznej i Kliniki Rządowej. Początek mojego zafascynowania implantami przypada na rok 1999 wtedy wszczepiłem swój pierwszy implant.
/Bezpieczeństwo
Dla Państwa bezpieczeństwa wprowadziliśmy zaawansowany system mycia, czyszczenie i sterylizacji narzędzi. Są one moczone w silnych środkach dezynfekujących, następnie myte w wysokiej jakości myjce ultradźwiękowej, potem trafiają do myjni-dezynfekatora Getinge ( używanej na szpitalnych blokach operacyjnych ) i wreszcie po zapakowaniu w hermetyczne rękawy foliowe trafiają do nowoczesnego autoklawu próżniowego najwyższej klasy B.
/Mediraty
Mediraty Wychodzimy naprzeciw pacjentom, którzy chcieliby odbudować sobie uzębienie implantami jednak z powodów finansowych nie mogą sobie na to pozwolić. Współpracujemy z systemem Medi raty by dać szansę naszym Pacjentom szybciej cieszyć się pięknym uśmiechem.
Co o nas myślą nasi pacjenci
Po oddaniu mostu górnego na implantach i pozbyciu się protezy po raz pierwszy od kilkunastu lat poczułam smak truskawek. Dziękuję z pięknym uśmiechem.
Julianna F Zielonka

Ekspert radzi

1. Po jakim czasie od zabiegu wszczepienia implantu można wrócić do pracy?

Po jakim czasie od zabiegu wszczepienia
implantu można wrócić do pracy?

Po zabiegu, podczas którego wszczepiamy jeden
implant pacjent już następnego dnia może udać się do pracy. Istnieje jednak
prawdopodobieństwo wystąpienia obrzęku po zabiegowego. Po zabiegu z kilkoma
wszczepami może wystąpić kilkudniowy obrzęk i wtedy potrzebne jest zwolnienie z
pracy na kilka dni.

sobota, wrzesień 16, 2017 Promocje
Promocja Ortodoncja Zapraszamy. Tylko do końca września 2017 do kliniki na Korotyńskiego 23 w Warszawie. Bezpłatne konsultacje. Zapraszamy na bezpłatne konsultacje 15% Zniżki 15% procent zniżki na założenie aparatu stałego. Zapraszamy do kontaktu telefonicznego +48 602 257 914, +48 822 10 70 Zaprzszamy do bezpośredniego kontaktu z recepcją kliniki: Korotyńskiego 23, Warszawa